videomarketing

Soulvizion Zakelijk helpt bedrijven en merken met het behalen van hun marketingdoelstellingen door het produceren van resultaatgerichte content en het inzetten van videomarketing.

Of je nou een boodschap wil verspreiden of mensen wil aanzetten tot actie, video is de meest krachtige en persuasieve manier van communiceren. Daarnaast komt er ook veel bij kijken als je dit zo effectief mogelijk wil doen.

Een succesvolle videocampagne wordt opgezet in drie fasen, te weten: de strategie, de productie van de content en de distributie hiervan.

strategie

Er staat ontzettend veel content online, dus om op te vallen heeft u een video nodig die doeltreffend en relevant is. De video dient uw doelgroep op de juiste manier aan te spreken, zodat deze niet aan hun aandacht kan ontgaan. Dit is mogelijk door middel van uitgebreid onderzoek naar uw doelgroep en een concrete planning.

In deze fase wordt samen met u een brainstormsessie gehouden waarin de basis wordt gelegd voor de gehele campagne. Wat wilt u vertellen? Wat zijn de waarden van uw bedrijf en welke doelen wilt u behalen?

Uw boodschap wordt op een krachtige manier geformuleerd waarna er gezamenlijk wordt bepaald welke specifieke doelgroep er wordt getarget en wat de Key Performance Indicators (KPI’s) zijn. Soulvizion Zakelijk werkt dit vervolgens uit tot een strategisch plan.

content

De draaidag(en) wordt/worden ingepland en uw unieke verhaal wordt op een cinematografische manier vastgelegd. Het ruwe beeldmateriaal wordt gemonteerd tot een weloverwogen eindproduct en uw verhaal komt tot leven.

Soulvizion Zakelijk heeft een formule ontwikkeld waardoor de commercial zo effectief mogelijk kan worden ingezet en gericht is op het behalen van de vooraf vastgestelde KPI’s.

distributie

Soulvizion Zakelijk zorgt ervoor dat uw verhaal de aandacht krijgt dat het verdient.

Nadat de content is geproduceerd zorgen wij ervoor dat deze gezien wordt door de juiste doelgroep op het juiste moment. Gedurende dit proces wordt de content voortdurend gemeten en geoptimaliseerd.

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw boodschap over te brengen bij uw doelgroep? Vul dan het contactformulier in en spreek af met een van onze specialisten voor een vrijblijvende strategiesessie.

heeft u een project in gedachten?