Hoe zorg je ervoor dat jouw video opvalt tussen de 300 uur aan video’s die iedere minuut worden geupload op youtube?

Een viral video is een video die aan populariteit wint door het feit dat deze ontzettend vaak wordt gedeeld op het internet. Het gaat vaak om prikkelende content met een duidelijke boodschap. De video dient onderscheidend te zijn en op te vallen, want mensen zullen de video pas delen als deze op een verassende wijze een herkenbaar gevoel aanspreekt. In samenwerking met het reclamebureau Duval Guillome heeft Soulvizion Zakelijk een viral video voor Greenpeace geproduceerd.

Toen vorig jaar de iconische ‘Iamsterdam’-letters uit het straatbeeld van het Museumplein in Amsterdam verdwenen, leidde dat wereldwijd tot ophef. Greenpeace bracht deze letters terug, om aandacht te vestigen op een ander wereldberoemd icoon dat echt niet mag verdwijnen: het Amazonewoud. Uiteraard deed Greenpeace dit op geheel eigen wijze en in onderstaande video is te zien wat dit deed met de omgeving:

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een activatie video? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

heeft u een project in gedachten?